CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dilluns, 20 de gener del 2014

VILAFRANCA DEL PENEDÈS 19/01/14

MULLA'T PELS RAIMONS

Durant tot el matí del diumenge 19/01/14, en col·laboració amb la Coordinadora de les Festes de St. Raimon de Vilafranca del Penedès, vam estar oferint "tastets d'immersió" de manera gratuïta, per a tothom qui pogués estar interessat, a les instal·lacions del Complex Aquàtic de la nostra població.

L'activitat va tenir una molt bona acceptació entre el públic assistent al Complex Aquàtic, com així ho demostra el bon nombre de participants, que durant tot el matí van anar venint per poder experimentar les sensacions que es tenen en respirar de manera autònoma sota l'aigua.



La jornada va transcórrer de manera festiva i va complir amb les expectatives de tots.

Des de VILASUB volem fer arribar el nostre agraïment a la Coordinadora de Festes de St. Raimon, per comptar amb nosaltres a l'hora de muntar aquesta activitat. També al Complex Aquàtic de Vilafranca del Penedès per cedir-nos l'ús de les seves instal·lacions. 
Així com també, a tots els socis de VILASUB que amb la seva desinteressada participació i la seva bona feina, han fet possible la realització d'aquest acte, emmarcat dins de les festes d'hivern de la nostra vila.

Salut i bombolles!!