CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

divendres, 28 de juny del 2013

MATARÓ 23/06/13

LA ROCA TROBADA
Aquest passat Diumenge, vam anar a capbussar-nos per primera vegada a les aigües de la comarca del Maresme. Concretament, a la bonica vila de Mataró amb el centre de busseig Manatee Diving



En aquesta ocasió ens vam ajuntar 10 "Vilasubians", per gaudir d'una immersió que encara que l'aigua estava bastant freda per l'època de l'any (15ºC- 16ºC) i que la visibilitat era bastant reduïda, els amants de la micro-fauna i la fotografia van gaudir d'allò més, ja que hi havien desenes de petits opistobranquis a la gran barra de pedra a on vam fer la immersió.


Cratena peregrina
Flabellina babai
Ens vam dividir en 2 grups per fer la immersió més relaxadament, i aquesta va tenir una durada d'una hora aproximadament. A part de la micro-fauna, també vam veure unes quantes Llagostes, que normalment a aquesta època de l'any no s'acostumen a veure, ja que en teoria, l'aigua hauria de ser més calenta. 

També va ser tot un detall, per part d'en Pitu, que ens esperés amb un brou ben calent quan vam acabar la immersió, ja que després de quasi una hora d'immersió a 16ºC amb vestit humit i a 20 metres de fondària, és la millor recompensa que et pots trobar. Una vegada a port també vam gaudir d'una bona dutxa calenta, i un cop al centre d'immersió, ens van obsequiar amb un bon refrigeri, a més de facilitar-nos la sortida gratuïta del pàrquing del port. Aquests "detallassos" i la feina ben feta per part d'en Pitu i el seu equip, són un molt bon al·licient per tornar a Manatee Diving en la nostra propera immersió a Mataró. 

Aprofitem també per donar la benvinguda al Sergio i l'Alba que s'estrenàven com a "Vilasubians" en aquesta jornada. Us desitgem que gaudiu d'allò més amb nosaltres.

Salut i bombolles!!