CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

CENTRES COL·LABORADORS

dilluns, 24 de novembre de 2008

RESCUE DIVERS!!!

ANEM PROGRESSANT...

Bussejar és una activitat fascinant, plena de moments únics, en la que encara podem experimentar sensacions de descobriment, natura en estat pur i aventura.
Amb cada nova immersió que fem anem agafant més experiència i amb ella més sensació de confiança i seguretat.
Però aquesta "relaxació", que en principi ens és positiva, fa que puguem convertir inconscientment el "risc" que comporta aquesta activitat subaquàtica en rutina i pot anar tornant-nos descurats.
És aquí quan és fa necessari aprendre a reaccionar en front de qualsevol situació adversa per poder resoldre una situació compromesa per un mateix o per poder proporcionar ajut als nostres companys.
És per això, que vam decidir fer els cursos Emergency First Response i Padi Rescue Diver per seguir formant-nos com a submarinistes responsables.

Així que com ja és habitual a VILASUB quan fem un curs, el passat cap de setmana del 8 i 9 de novembre, vam anar a fer una visita als nostres amics de MEDAQUA a l'Estartit.

Els Benjamins ens fan una "demo" de salvament.

Els cursos que van anar a càrrec del "mestre" Benji, que comptava amb l'inestimable ajuda de la Carme , van ser molt interessants i pràctics ( esperem no tenir que posar-los en pràctica mai ). També en Xevi ens va donar una lliçó teòric-pràctica de com subministrar O2 a un pacient.


CAP A L'OWD

Després de l'experiència menorquina, tots vam estar molt contents de que l'amic Josep Mª tornés amb nosaltres per fer-se OWD. Vinga Josep Mª que ja falta menys!!!!

En Benji i en Josep Mª durant els exercicis del curs.


HIPPOCAMPUS!!!

Al fi!! Gràcies a la bona voluntat d'en Benji, que ens va portar expressament a Punta Salines, vam poder gaudir del nostre primer cavallet de mar, que de les dues espècies que habiten les nostres aigües podem reconèixer com a un "Hippocampus guttulatus".

El cavallet de mar és un animal fantàstic que gairebé es podria qualificar d'irreal o imaginari. No us recorda a un drac?

La veritat és que aquesta troballa ens va fer molta il·lusió i va ser un gran colofó a la nostra estada a l'Estartit, perquè en totes les nostres immersions mai havíem vist cap.

Des de VILASUB volem agrair un cop més a l'equip de MEDAQUA la seva atenció i bona predisposició. Rebeu una sincera salutació amics i fins aviat.