CLUB D'ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES

Barra menu

INICI QUI SOM MARXANDATGE ACCÉS SOCIS

AVANTATGES SOCI ESTATUTS DEL CLUB AVÍS LEGAL POLÍTICA PRIVACITAT POLÍTICA GALETES

CENTRES COL·LABORADORS

CENTRES COL·LABORADORS
- CENTRES AMB AVANTATGES SOCI VILASUB -

dijous, 14 d’agost del 2008

CAU LA NIT SOBRE TOSSA...

...I ANEM A CAPBUSSAR-NOS!!!

Al fi una nocturna, ja ens ha costat, eh?
El passat dissabte dia 09-08-08 l'Artur i un servidor ens vam estrenar en això de les immersions nocturnes. Val a dir que l'Artur ja tenia certa experiència adquirida en altre tipus "d'immersions nocturnes" i que des de un primer moment es va sentir com a peix a l'aigua, jejeje!!!!

Surrealista, és la paraula que em al cap per definir aquesta nova experiència sota el mar: negra foscor trencada només pels raigs de llum dels nostres focus, les llumetes senyalitzadores de posició que dúiem al braç i els tubs de llumetes químiques que dúiem penjats de la botella d'aire comprimit. Tot un nou món que sembla sorgit d'una pel·lícula d'Star Wars.



Dins de la Mar Menuda a la nit també hi ha molta abundància de vida i tots tipus de peixos, pops, estrelles i altres bitxos fan la seva en la foscor.




I en acabar i sortir per "la banyera de ses dones" la sensació de satisfacció juntament amb la imatge bucòlica del negre mar en calma amb la lluna fent de focus en la nit penjant del cel al costat de les parets il·luminades que protegeixen l'entrada de la cala, tènuement il·luminada per les llumetes del passeig i el magnífic castell de Tossa, ens omplen d'un benestar inusual i...moooolta gana!!!! jeje!!!